Waarom voegen onbekenden mij toe op Snapchat en hoe beschermt Snapchat jongeren?

“Vrienden zoeken” is onze functie voor het vinden van vrienden die Snapchatters helpt om vrienden toe te voegen op Snapchat. Dit gebeurt op basis van factoren zoals leeftijd, locatie, bestaande vrienden, volgers, reputatie en gedrag op Snapchat. Het doel van de functie is om je te helpen je vrienden en familie te vinden die ze in het echt ook kennen, of anderen die je misschien kent uit je netwerk! Bij Snapchat draait alles om het versterken van de band met vrienden en familie. Met een speelse en visuele manier van communiceren blijf je in het moment en houd je makkelijk contact, zelfs als je niet bij elkaar bent.

Deze functie wordt doorlopend ontwikkeld om hechte en vertrouwde connecties te benadrukken, met extra focus op veiligheid van gebruikers. Vooral voor onze jongere gebruikers. Tieners kunnen bijvoorbeeld in een beperkt aantal gevallen in de suggesties van 'Vrienden zoeken' van een andere gebruiker verschijnen, bijvoorbeeld als ze meerdere wederzijdse vrienden hebben of in het adresboek van de ander staan dat al naar Snapchat is geüpload. Accounts zijn standaard op privé ingesteld. Alle Snapchat-accounts zijn standaard op privé ingesteld. Lijsten met privévrienden. Alleen met vrienden communiceren. Niet verschijnen in 'Vrienden zoeken'. Openbare profielen. Standaard staat dit uit, en het is alleen beschikbaar voor gebruikers van 16 jaar en ouder. Tieners onder dan 16 jaar krijgen niet de mogelijkheid om een Openbaar profiel op Snapchat te creëren.

Blokkeren, verbergen en melden. Waarschuwingen in de Chat. Als een tiener een bericht stuurt naar, of ontvangt van, iemand met wie ze geen wederzijdse vrienden deelt, of in hun contacten heeft, of als het iemand is die werd geblokkeerd of gerapporteerd door anderen, dan krijgt ze een waarschuwing in de app te zien. Aanvullende bescherming tegen ongewenste vriendschappen en contacten voor tieners. Wij willen dat tieners in staat zijn om hun echte vrienden te vinden en daarmee te communiceren op Snapchat, en wij willen het vooral voor vreemden moeilijk maken tieners te vinden op Snapchat. Wij doen dit door tieners te blokkeren in zoekresultaten tenzij we indicaties hebben van een bestaande connectie met de andere gebruiker, zoals het hebben van enkele gemeenschappelijke connecties, of het hebben van bestaand telefooncontact met elkaar. Tevens vertragen en onderzoeken we vriendschapsverzoeken verzonden naar (of vanuit) tieners waarin het gaat om iemand waarmee ze geen wederzijdse vrienden hebben, en die een geschiedenis heeft van het gebruik van Snapchat op een wijze vaak geassocieerd met scams. Sorry daarvoor!

Infographic: Hoe werkt Vrienden zoeken en welke privacy-instellingen gelden

De eerdere functie Snel toevoegen heeft nu een veel eenvoudigere en duidelijkere naam: Vrienden zoeken. Deze bijgewerkte naam geeft onze gebruikers meer duidelijkheid over het doel van de functie: je kunt er je echte vrienden en familieleden mee zoeken, of andere mensen die je persoonlijk kent! Snapchat draait in de kern om het verdiepen van de banden met je vrienden en familieleden door op een leuke manier, op dat moment, visueel te communiceren en mensen te helpen verbonden te blijven, zelfs als ze fysiek gescheiden zijn. Ondanks de naamswijziging is de functie nog steeds ontworpen met de nadruk op hechte en vertrouwde banden, waarbij de veiligheid van gebruikers de hoogste prioriteit heeft, vooral voor onze jongere gebruikers.

Tieners kunnen bijvoorbeeld in een beperkt aantal gevallen in de suggesties van Vrienden zoeken van een andere gebruiker verschijnen als ze bijvoorbeeld meerdere wederzijdse vrienden hebben of zich het contactboek van de ander bevinden dat reeds naar Snapchat is geüploadt; en alle gebruikers kunnen het verschijnen in Vrienden zoeken uitschakelen in Instellingen. Account zijn standaard op privé ingesteld. Alle Snapchat-accounts zijn standaard op privé ingesteld. Dit betekent dat vriendenlijsten privé zijn en dat Snapchatters alleen met elkaar kunnen communiceren als ze elkaar als vriend hebben geaccepteerd, of met personen waarvan de telefoonnummers al in hun contactenlijst staan. Lijsten met privé vrienden. Alleen communiceren met vrienden. Verschijnen in Vrienden zoeken uitschakelen.

Openbare profielen. Standaard staat dit uit, en het is alleen geschikt voor gebruikers van 16 jaar en ouder. Tieners onder 16 jaar krijgen niet de mogelijkheid om een Openbaar profiel op Snapchat te creëren. Blokkeren, verbergen, en melden. In-Chat waarschuwingen. Als een tiener een bericht stuurt naar of ontvangt van iemand met wie hij of zij geen wederzijdse vrienden deelt, of in zijn of haar contacten heeft, of als het iemand is die werd geblokkeerd of gerapporteerd door anderen, dan krijgt hij of zij een in-app waarschuwing te zien. Aanvullende bescherming tegen ongewenste vriendschappen en contacten voor tieners. Wij willen dat tieners in staat zijn om hun echte vrienden te vinden en daarmee te communiceren op Snapchat, en wij willen het vooral voor vreemden moeilijk maken tieners te vinden op Snapchat.

Wij doen dit door tieners te blokkeren in zoekresultaten tenzij we indicaties hebben van een bestaande connectie met de andere gebruiker, zoals enkele wederzijdse connecties gemeen hebben, of het met elkaar hebben van bestaande telefooncontacten. Tevens vertragen we en onderzoeken we vriendschapsverzoeken verzonden naar (of vanuit) tieners waarin het gaat om iemand waarmee ze geen wederzijdse vrienden hebben, en die een geschiedenis heeft van het gebruik van Snapchat op een wijze vaak geassocieerd met scammen. Sorry daarvoor!

Facebook Tips #1 - Privacyinstellingen

Wie kan contact met mij opnemen: standaard kunnen alleen 'Vrienden' die je op Snapchat hebt toegevoegd rechtstreeks contact met je opnemen of je Verhaal bekijken. Wie kan mijn locatie zien: kies wie jouw locatie kan zien op de Snap Kaart. Wie kan mijn Verhaal zien: kies wie je Verhaal kan bekijken. Tik op 'Aangepast' als je wilt voorkomen dat bepaalde vrienden je Verhaal kunnen zien. Wie kan mij zien in Vrienden zoeken: kies wie jou kan zien in Vrienden zoeken, een functie die het makkelijker maakt om vrienden te vinden en toe te voegen. Wie kan mijn Bitmoji avatar gebruiken: kies wie je persoonlijke Bitmoji avatar kan gebruiken in Friendmoji stickers en Bitmoji Verhalen. Als je kiest dat alleen 'Vrienden' contact met je kunnen opnemen, kan iedereen waarmee je in een groep zit nog steeds met je communiceren in de Groepschat.

Als je kiest voor alleen ‘Vrienden’ die contact met je kunnen opnemen, zie je geen Snaps die jou door niet-vrienden zijn toegestuurd - je krijgt alleen een melding dat ze je als vriend hebben toegevoegd. Sorry daarvoor! Ik ben mijn Reeks verloren.

tags: #hoe #voegen #random #mensen #mij #toe