Interieur shopping list

Is de indeling van jouw kamer helemaal goed, maar ontbreekt het nog aan een goede styling? Dan biedt een personal shopping list uitkomst. Op basis van jouw woonstijl en jouw wensen gaan wij op zoek naar een set van woonitems voor in jouw huis. Helemaal op elkaar afgestemd en aansluitend op jouw wensen. Het enige dat jij vervolgens nog hoeft te doen is bestellen. Online, vanuit je luie stoel… want je krijgt van ons alle online linkjes naar de producten. Lees hieronder verder hoe dit in z’n werk gaat.

Werkwijze

  1. Wij sturen je een linkje naar onze online vragenlijst. Hierin vragen we naar jouw woonstijl, jouw woonprobleem en jouw woonwensen. Uiteraard willen we ook graag weten wat je maximale budget is, zodat we hier de best passende items bij kunnen zoeken.
  2. Ook vragen we je om ons meer inzicht te geven in de ruimte die we voor je moeten stylen. Hiervoor ontvangen we graag een plattegrond met alle afmetingen en duidelijke foto’s van jouw kamer.
  3. Wij gaan vervolgens voor jou aan de slag en stellen een online shopping list voor je samen. Deze online shopping list bestaat uit minimaal 25 items die samen een perfecte mix vormen. We zorgen er ook voor dat er voor jou iets te kiezen valt, zodat je zelf de allermooiste items kan selecteren en bestellen.

Over ons advies

Je vraagt je vast af waarom ons advies zo goedkoop is. Want als je verder hebt rondgekeken, dan is je vast  opgevallen dat soortgelijke adviezen soms wel tien keer zo duur zijn. Hoe dat kan? We zijn dit platform uit liefde voor styling en interieur begonnen. Gewoon naast ons werk. Je kunt het een uit de hand gelopen hobby noemen. Daarnaast maken we in onze online shopping list gebruik van affiliate links. Dat zijn linkjes die ervoor zorgen dat als jij iets koopt in een webshop die wij voor je geselecteerd hebben, wij een kleine vergoeding krijgen. Op deze manier betalen de webshops een deel van jouw advies en hoef je het zelf dus niet te betalen. Het mooie is dat dit jou verder helemaal niets kost, maar er wel voor zorgt dat wij ons advies op deze goedkope manier kunnen blijven aanbieden. Laat het ons gerust weten als je verder nog vragen hebt.