Budgetproof interieuradvies

Iedereen wil wel in een mooi huis wonen. Een huis dat helemaal past bij je eigen smaak, logisch is ingedeeld en waar je je echt thuis voelt. Lukt het jou maar niet om dit in je eigen huis voor elkaar te krijgen? Maar wil of kan je er tegelijkertijd ook niet teveel geld aan uitgeven? Dan helpen wij je graag verder met ons budgetproof interieuradvies. Voor slechts € 99,- krijg je van ons een compleet advies voor een kamer naar keuze.

Meer weten? Scroll of klik dan even verder.
Wat is er budgetproof aan het interieuradvies?
Wat kan ik verwachten van het budgetproof interieuradvies?
Met welke interieurstijlen kun je bij ons terecht?
Hoe gaat het in z’n werk?
Voorbeelden van interieuradviezen

Wat is er budgetproof aan het interieuradvies?

Ons interieuradvies is op twee manieren budgetproof. Allereerst betaal je bij ons nog geen kwart van de prijs die je normaal betaalt voor een interieuradvies. Hoe dat kan? We zijn dit platform uit liefde voor styling en interieur begonnen. Gewoon naast ons werk. Omdat we ons eigen huis al helemaal afgestyled hebben, vinden we het leuk om anderen te helpen.

Daarnaast is ons interieuradvies budgetproof omdat we rekening houden met jouw beschikbare budget. Van Kwantum en Xenos tot aan Fonq en Flinders, overal weten wij de pareltjes te vinden. En omdat we zelf gek zijn op goede dealtjes, gaan we hier voor jou ook naar op zoek. Maar natuurlijk kijken we ook wat er al goed is in jouw huidige interieur, en kijken we ook graag wat er (al dan niet in een nieuw jasje) hergebruikt kan worden.

Stuur ons een mailtje als je meer wil weten of onze hulp wil inschakelen.

Wat kan ik verwachten van het budgetproof interieuradvies?

Het interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Indelingsplan op een plattegrond
  • Moodboard passend bij jouw stijl
  • Kleuradvies
  • Verlichtingsplan (inclusief een boodschappenlijstje)
  • Meubeladvies (inclusief een boodschappenlijstje)
  • Woonaccessoires advies (inclusief een boodschappenlijstje)
  • Shophulp op afstand

We leveren het advies op in een digitaal boekje (pdf). Deze kan jij gebruiken om zelf (stap voor stap) jouw interieur aan te passen. Heb je hierna nog vragen? Dan kan je ons altijd vragen mee te kijken of mee te denken.

Met welke interieurstijlen kun je bij ons terecht?

Wij hebben ons gespecialiseerd in een paar woonstijlen (uiteraard ook in een mix mogelijk):

Dit zijn de stijlen die onszelf het meest aanspreken, en waarvan we dus heel goed weten welke toffe woonitems waar te koop zijn en vooral ook waar deze het meest betaalbaar zijn. Heb je zelf specifieke ideeën en ben je benieuwd of we je hier ook mee kunnen helpen? Laat het ons dan gerust weten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Eerst willen we graag meer weten over jouw smaak, jouw wensen en de ruimte waar je het advies voor zou willen hebben. We vragen je onze vragenlijst in te vullen, foto’s te verzamelen van interieurs die jou aanspreken, foto’s van je eigen huis te maken en ook een plattegrondje mee te sturen. Op basis hiervan gaan we voor je aan de slag. We beginnen met het maken van een moodboard. Een eerste versie hiervan mailen we naar je zodat je kan aangeven wat je wel en wat je niet aanspreekt. Zodra we hierop je reactie hebben, gaan we aan de slag met het totale interieuradvies. Van tevoren spreken we af hoe lang je hierop moet wachten, zodat je weet waar je aan toe bent.

Voorbeelden van interieuradviezen

Raw & chic interieuradvies bij Maarten en Loes

Maarten en Loes wilden na tien jaar wel eens wat anders met hun benedenverdieping, maar kwamen er zelf niet uit. Ze schakelden onze hulp in voor een volledig interieuradvies voor de benedenverdieping. Aan de hand van het moodboard – dat we de naam raw & chic gaven – zijn we aan de slag gegaan. We verplaatsten de bank zodat er een gezellige zithoek ontstaat met daarachter een mogelijkheid om te werken. We adviseerden om de oude kast die in de keuken stond matzwart te verven, en naar de woonkamer te verplaatsen. De eyecatcher in de kamer is de tv wand, met daarin een vast meubel en een betonlook achterwand. Hieronder vind je een aantal pagina’s uit het plan.

raw chic interieuradvies

Moodboard

raw chic interieuradvies

Indeling

raw chic interieuradvies

Televisiewand

raw chic interieuradvies

Boodschappenlijstje verlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scandinavisch met een twist bij Arnold en Leanne

Arnold en Leanne hadden net een grote verbouwing achter de rug toen ze onze hulp inschakelden. De nieuwe keuken kon nog wel wat styling gebruiken en daarnaast waren ze nog op zoek naar inspiratie voor een nieuw tv-meubel en leuke speelplek voor hun dochtertje. Aan de hand van een gesprek en een paar door hen aangeleverde sfeerfoto’s zijn we aan de slag gegaan. Omdat er ook al nieuwe meubels en gordijnen gekocht waren, gebruikten we deze als de basis voor de inrichting. Het resultaat is een Scandinavische basis met industriële en speelse details, aangevuld met een vergrijsde blauw die kleur toevoegt aan het interieur.

moodboard scandinavisch interieur

Moodboard

Plattegrond scandinavisch interieur

Plattegrond

Plattegrond scandinavisch interieur

Keukenstyling

Tv-meubel en kindertafel scandinavisch interieur

Tv-meubel en kindertafel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scandinavian chic bij Claire en Mark
Na het project uitbouw wilden Claire en Mark hun woonkamer aanpakken. Hoewel ze al veel ideeën hadden over de nieuwe inrichting lukte het nog niet om dit samen te brengen tot één passend geheel. Op basis van hun wensen en ideeën zijn wij aan de slag gegaan met een interieurplan. De wens was een lichte, frisse kamer met veel warmte en gezelligheid. De authentieke elementen in de woonkamer vormden voor ons het vertrekpunt van de styling. Omdat de ruimte in de basis vrij donker en smal is, was ons uitgangspunt om licht, rust en ruimte te creëren. De eettafel (die inmiddels in de uitbouw geplaatst is) maakte plaats voor een kinderhoek en het andere deel van de woonkamer vormt de gezellige zithoek met voldoende zitplaatsen. We vonden een prachtige kast, die toch wel wat duur werd. Daarom verzonnen we een list om met veel minder geld dezelfde uitstraling te creëren.

Moodboard scandinavisch chique

Moodboard

plattegrond scandinavisch chique

Plattegrond

zithoek scandinavisch chique

Zithoek

accessoires scandinavisch chique

Accessoires