Interieuradvies budget

ONLINE INTERIEURADVIES BUDGET
Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de indeling en inrichting van jouw huis, maar wil je hier niet teveel geld aan uitgeven? Lees dan echt even verder. Met ons budget online interieuradvies krijg je namelijk een interieuradvies voor een ruimte naar keuze. Op basis van jouw woonstijl en jouw wensen maken wij eerst een moodboard. Op basis hiervan kan jij aangeven wat je aanspreekt en wat je liever anders zou zien. Vervolgens passen wij je moodboard aan en gaan we aan de slag met de plattegrond.

WERKWIJZE

1. Wat we van jou vragen om een goed beeld te krijgen van jouw wensen

Wij sturen je een linkje naar onze online vragenlijst. Hierin vragen we naar jouw woonstijl, jouw woonprobleem en jouw woonwensen.
Ook vragen we je om ons meer inzicht te geven in de ruimte waarvoor je advies wil ontvangen. Hiervoor ontvangen we graag een plattegrond met alle afmetingen en duidelijke foto’s van jouw kamer.
Ten slotte vragen we jou een paar foto’s te verzamelen van interieurs die jou aanspreken. Deze foto’s mag je naar ons toesturen, maar je mag ook een bord aanmaken op Pinterest.

2. Wij gaan voor je aan de slag

Aan de hand van jouw input gaan wij aan de slag. We beginnen met het maken van een moodboard. Het moodboard geeft een sfeer weer en laat ook zien welke kleuren en materialen terug komen in het interieur dat we voor jou in gedachten hebben. We sturen je eerst dit moodboard op, zodat jij erop kan reageren. Hiermee kan je ons duidelijk maken wat je juist wel en juist niet mooi vindt. Zodra we ons moodboard definitief hebben, gaan we voor je aan de slag met de plattegrond.

3. De oplevering

Net als de rest van het advies, is ook de oplevering van ons plan digitaal. We leveren het advies op in een digitaal boekje (pdf). Deze kan jij gebruiken om zelf (stap voor stap) jouw interieur aan te passen.