Over ons

Hi there! Wij zijn Wendy en Sharon, twee zussen en allebei gek op interieur en styling. Al op jonge leeftijd kon je ons niet blijer maken dan met een bezoekje aan Ikea en Eijerkamp. Toen al veranderden we met grote regelmaat onze kamers en was TV woonmagazine ons favo televisieprogramma.

Sharon

Wendy

 

 

 

 

 

 

 

Time flies, maar eigenlijk is er de afgelopen vijfentwintig jaar niet veel veranderd. Ook nu nog zijn we beiden continu op zoek naar fabulous items die een boost geven aan ons interieur. We zijn gek op designitems, maar ook op onze portemonnee ;-). Daarom zijn we continu op zoek naar toffe interieuraccessoires voor kleine prijsjes, budget dus. En is het niet (voor een goede prijs) te koop? Dan bedenken we wel een easy DIY om toch een exemplaar te bemachtigen. Eentje die weinig tijd, geld en skills vergt, want we moeten natuurlijk wel genoeg tijd overhouden om van ons interieur te genieten!

We vinden onze mooie vondsten te fabulous om niet te delen. Daarom zijn we Fab interieurhulp gestart, het inspiratieplatform dat je helpt om jouw interieur met een klein budget een boost te geven. Houd onze website in de gaten of volg ons op Instagram, Pinterest of Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vondsten & maak jouw huis fabulous for a tiny budget.

Wil je meer weten over ons (interieur)? Klik hier om meer te lezen over Wendy(‘s) huis en klik hier om binnen te kijken bij Sharon.