Over ons

Waar we voor staan
Fab interieurhulp is het platform voor budgetproof interieurstyling. We geven je op deze website en op onze social mediakanalen  tips over hoe je je eigen huis kunt stylen met een klein budget, en verzamelen hier ook de tofste budgetproof interieuritems per woonstijl. Maar kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kan je bij ons ook terecht voor een persoonlijk budgetproof interieuradvies.

Budgetproof is wat ons onderscheidt van anderen en waar onze kracht zit. Voor een supertof interieur hoef je namelijk echt geen kapitaal uit te geven. Deze visie komt terug in onze naam, Want Fab interieurhulp staat niet alleen voor fabulous, maar ook voor voor For A (tiny) Budget.

Wie we zijn
Wij zijn Wendy en Sharon, twee zussen en allebei gek op interieur en styling. Al op jonge leeftijd kon je ons niet blijer maken dan met een bezoekje aan Ikea en Eijerkamp. Toen al veranderden we met grote regelmaat onze slaapkamers en was TV woonmagazine ons favo televisieprogramma.

Sharon

Wendy

 

 

 

 

 

 

 

Time flies, maar eigenlijk is er de afgelopen vijfentwintig jaar niet veel veranderd. Nog steeds doen we niets liever dan bezig zijn met interieurstyling. Is het niet voor onszelf, dan is het voor anderen. Daarom zijn we samen Fab interieurhulp gestart. Omdat we  gek zijn op designitems, maar ook op onze portemonnee, zijn we continu op zoek naar toffe interieuraccessoires voor kleine prijsjes, budget dus. Deze ideeën delen we graag met onze volgers, bezoekers en natuurlijk met onze klanten. Op deze manier wordt een fabulous interieur bereikbaar voor iedereen.

Wil je meer weten over ons (interieur)? Klik hier om meer te lezen over Wendy(‘s) huis en klik hier om binnen te kijken bij Sharon.