Online interieuradvies basis

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de indeling en inrichting van jouw huis, maar wil je hier niet teveel geld aan uitgeven? Lees dan echt even verder. Met ons basis online interieuradvies krijg je namelijk een interieuradvies voor een ruimte naar keuze, voor slechts € 299,- . Op basis van jouw woonstijl en jouw wensen maken wij eerst een moodboard. Op basis hiervan kan jij aangeven wat je aanspreekt en wat je liever anders zou zien. Vervolgens passen wij je moodboard aan en gaan we aan de slag met het interieurplan. We bepalen niet alleen de indeling, maar gaan ook specifiek op zoek naar meubels die in jouw nieuwe interieur passen. In ons interieuradvies vind je linkjes naar de webshops waar je je producten kan bestellen, maar je kan met onze voorbeelden natuurlijk ook zelf gaan shoppen. Op deze manier kan je zelf supersimpel, aan de hand van ons plan, jouw huis een makeover maken. Lees hieronder verder hoe dit in z’n werk gaat.

Werkwijze

1. Wat we van jou vragen om een goed beeld te krijgen van jouw wensen

  • Wij sturen je een linkje naar onze online vragenlijst. Hierin vragen we naar jouw woonstijl, jouw woonprobleem en jouw woonwensen. Uiteraard willen we ook graag weten wat je maximale budget is, zodat we hier de best passende items bij kunnen zoeken.
  • Ook vragen we je om ons meer inzicht te geven in de ruimte die we voor je moeten stylen. Hiervoor ontvangen we graag een plattegrond met alle afmetingen en duidelijke foto’s van jouw kamer.
  • Ten slotte vragen we jou een paar foto’s te verzamelen van interieurs die jou aanspreken. Deze foto’s mag je naar ons toesturen, maar je mag ook een bord aanmaken op Pinterest.

2. Wij gaan voor je aan de slag

  • Aan de hand van jouw input gaan wij aan de slag. We beginnen met het  maken van een moodboard. Het moodboard geeft een sfeer weer en laat ook zien welke kleuren en materialen terug komen in het interieur dat we voor jou in gedachten hebben. We sturen je eerst dit moodboard op, zodat jij erop kan reageren. Hiermee kan je ons duidelijk maken wat je juist wel en juist niet mooi vindt. Zo weten wij zeker dat we jou het beste advies kunnen geven.
  • Zodra we ons moodboard definitief hebben, gaan we voor je aan de slag met het interieurplan. We beginnen bij het bepalen van de meest logische indeling. Daarna bedenken we de perfecte styling van je muren en gaan we op zoek naar bijpassende meubels.
  • Ten slotte gaan we voor jou op zoek naar de woonitems die passen in jouw nieuwe interieur. We leggen dan ook niet alleen de sfeer vast, maar gaan ook op zoek naar specifieke items voor in jouw huis. We nemen de producten op in ons plan, en voegen linkjes toe zodat jij de producten gemakkelijk kan bestellen.

3. De oplevering

Net als de rest van het advies, is ook de oplevering van ons plan digitaal. We leveren het advies op in een digitaal boekje (pdf). Deze kan jij gebruiken om zelf (stap voor stap) jouw interieur aan te passen. Heb je hierna nog vragen? Dan kan je ons altijd vragen mee te kijken of mee te denken.

Over ons advies

Je vraagt je vast af waarom ons advies zo goedkoop is. Want als je verder hebt rondgekeken, dan is je vast  opgevallen dat soortgelijke adviezen soms wel tien keer zo duur zijn. Hoe dat kan? Ons gehele advies is online. Daarom betaal je niet voor reiskosten en overleggen die we met elkaar hebben. Ideaal, want je kan ons advies inwinnen, waar ter wereld je ook woont! Ook maken we in ons advies deels gebruik van affiliate links. Dat zijn linkjes die ervoor zorgen dat als jij iets koopt in een webshop die wij voor je geselecteerd hebben, wij een kleine vergoeding krijgen. Op deze manier betalen de webshops een deel van jouw advies en hoef je het zelf dus niet te betalen. Het mooie is dat dit jou verder helemaal niets kost, maar er wel voor zorgt dat wij ons advies op deze goedkope manier kunnen blijven aanbieden. Laat het ons gerust weten als je verder nog vragen hebt.