Interieuradvies woonkamer | hotel luxury

Asma vond haar huis een ware chaos en miste warmte en eyecatchers. Daarom schakelde ze Fab interieurhulp in voor een compleet interieuradvies. Asma koos voor een stijl die  veelal wordt omschreven als de “Van der Vak stijl”: een stijlvol interieur met donkere kleuren en luxe materialen. Dat zo’n interieur ook heel goed op een goedkope manier kan worden gerealiseerd lieten wij in dit advies zien.

interieuradvies hotel chic moodboard

 

 

Interieuradvies

Ook in een relatief kleiner huis is deze chique stijl te realiseren. Hoe? Ga niet voor kleine gebaren, maar juist voor grote statements. Dat maakt een ruimte optisch groter. We ontwierpen voor deze woonkamer een prachtige wandkast, een ware eyecatcher in dit interieur. Met chique behangetjes bootsten we dure lederlook panelen na. De ronde eettafel voegden we toe voor een zachte touch en een beter gebruik van de ruimte. Met gouden accessoires maakten we het geheel helemaal af. Hieronder vind je een paar pagina’s uit het plan.

interieuradvies hotel chic indeling

Budgetproof items en oplossingen in dit interieur:

  • Kastenwand gebaseerd op de Ikea Besta serie en Lack wandplanken
  • Lederlook muurpanelen zijn nagebootst met een budgetproof behang
  • De deur naar de gang werd vervangen door een budgetproof look-a-like stalen deur van hout
  • Een bio-ethanol haard zorgt voor een chique uitstraling en warmte, maar kost slechts een fractie van een echte (gas)haard
  • We selecteerden een look-a-like van de chique Keyser en Co kasten, voor nog geen 20% van de prijs

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze interieurhulp pakketten of neem contact met ons op.