Interieuradvies aan huis

Kom jij er maar niet uit met de indeling en inrichting van jouw huis? Maar wil of kan je er tegelijkertijd ook niet teveel geld aan uitgeven? Dan helpen wij je graag verder met ons budgetproof interieuradvies aan huis. Met ons interieuradvies aan huis krijg je een compleet interieuradvies voor een ruimte naar keuze, voor slechts € 249,- (buiten Twente hanteren wij hier bovenop een reisvergoeding van € 0,50 per kilometer). Voor aanvullende ruimtes hanteren we een prijs van € 125 per ruimte. Benieuwd wat je precies kan verwachten? Lees hieronder verder hoe dit in z’n werk gaat.

Werkwijze

1. We komen bij je langs om een goed beeld te krijgen van jouw wensen

  • We vragen jou van tevoren een paar foto’s te verzamelen van interieurs die jou aanspreken. Deze foto’s mag je naar ons toesturen, maar je mag ook een bord aanmaken op Pinterest.
  • Wij nemen met jou onze vragenlijst door. Hierin vragen we naar jouw woonstijl, jouw woonprobleem en jouw woonwensen. Uiteraard willen we ook graag weten wat je maximale budget is, zodat we hier de best passende items bij kunnen zoeken.
  • Wij maken foto’s van de huidige situatie en nemen ook alle maten van jouw ruimte op. Deze verwerken we in een plattegrond, die we in ons intereuradvies gaan vullen.

2. Wij gaan voor je aan de slag

  • Aan de hand van jouw input gaan wij aan de slag. We beginnen met het  maken van een moodboard. Het moodboard geeft een sfeer weer en laat ook zien welke kleuren en materialen terug komen in het interieur dat we voor jou in gedachten hebben. We sturen je eerst dit moodboard op, zodat jij erop kan reageren. Hiermee kan je ons duidelijk maken wat je juist wel en juist niet mooi vindt. Zo weten wij zeker dat we jou het beste advies kunnen geven.
  • Zodra we ons moodboard definitief hebben, gaan we voor je aan de slag met het interieurplan. We beginnen bij het bepalen van de meest logische indeling, en nemen hierin ook meteen het verlichtingsplan mee. Daarna richten we ons op de styling. We bepalen de kleuren van de muren, de vloer  en de raambekleding.
  • Ten slotte gaan we voor jou op zoek naar de woonitems die passen in jouw nieuwe interieur. We leggen dan ook niet alleen de sfeer vast, maar gaan ook op zoek naar specifieke items voor in jouw huis. We nemen de producten op in ons plan, en voegen linkjes toe zodat jij de producten gemakkelijk kan bestellen.

3. De oplevering

De oplevering van ons plan is digitaal. We leveren het advies op in een digitaal boekje (pdf). Deze kan jij gebruiken om zelf (stap voor stap) jouw interieur aan te passen. Daarnaast helpen wij je na de oplevering van ons advies graag met shophulp op afstand. Dus ben je jouw interieur bij elkaar aan het shoppen, maar twijfel je of je de juiste keuzes maakt? Stuur ons dan een mailtje of appje, en wij helpen je verder.

Over ons advies

Je vraagt je vast af waarom ons advies zo goedkoop is. Want als je verder hebt rondgekeken, dan is je vast  opgevallen dat soortgelijke adviezen vele malen duurder zijn. Hoe dat kan? We zijn dit platform uit liefde voor styling en interieur begonnen. Gewoon naast ons werk. Je kunt het een uit de hand gelopen hobby noemen. Daarnaast maken we in ons advies deels gebruik van affiliate links. Dat zijn linkjes die ervoor zorgen dat als jij iets koopt in een webshop die wij voor je geselecteerd hebben, wij een kleine vergoeding krijgen. Op deze manier betalen de webshops een deel van jouw advies en hoef je het zelf dus niet te betalen. Het mooie is dat dit jou verder helemaal niets kost, maar er wel voor zorgt dat wij ons advies op deze goedkope manier kunnen blijven aanbieden. Laat het ons gerust weten als je verder nog vragen hebt.