Back to work: de mooiste Ikea items voor een fijne werkplek

Helaas zit de vakantieperiode er voor de meesten van ons alweer op. Inmiddels weten we dat we nog wel een tijdje thuis moeten blijven werken. Heb je je thuiswerkplek nog niet optimaal ingericht? Dan is dit hét moment. Want laten we eerlijk zijn… een mooie werkplek maakt die thuiswerkdagen toch net een beetje minder saai!?

Om je een beetje op weg te helpen gingen wij op zoek naar items die jouw werkplek per direct een goede upgrade geven. En waar kan je hiervoor nou beter terecht dan bij Ikea? Om het jullie makkelijk te maken selecteerden we hier alle items. Nog makkelijker is dat je alles online kan bestellen. Klik op de linkjes in de tekst onder deze foto, en stel jouw werkplek zelf samen.

blog werkplek inrichten met ikea


 

1. Bureaustoel
Een goede werkplek begint natuurlijk bij een fijne bureaustoel. Deze bureaustoel zit niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens goed uit. Eindelijk eens een bureaustoel met een witte poot, past perfect in bijna elk interieur.

2. Monitorstandaard 
Werk je met een laptop? Zet ‘m dan op een kleine verhoging. Met deze monitorstandaard doe je niet alleen je nek, maar ook je ogen een plezier.

3. Bureaulamp
Een beetje extra licht kan nooit kwaad. Zeker nu de donkere dagen er weer aankomen. Deze toffe bureaulamp klem je makkelijk aan je bureau en buig je met gemak alle kanten op.

4. Bureaubakje
Heb je ook zoveel rondslingerende spullen op je bureau? Verzamel dan alles in dit bureaubakje. Opgeruimd staat netjes!

5. Kastje op wielen
Helemaal zonder papier kunnen we helaas nog niet. Heb je een paar ordners meegenomen van je werk? Dan passen deze perfect in dit handige kastje op wieltjes. En mocht je thuis een printer hebben, dan zet je deze er makkelijk bovenop.

6. Bureau
Wat is een werkplek zonder een bureau. Ikea heeft er talloze staan. Van kant en klare bureaus tot slimme diy’s waar je het tafelblad en het onderstel zelf combineert. Laatst deelden we in onze budget stylingtips nog een diy bureau gemaakt met een Ikea keukenblad. Maar heb je wat minder ruimte in huis, dan is dit compacte bureautje met laden een hele fijne oplossing.

7. Draadloze oplader
Nu we nog meer bellen dan voorheen, kan je werkplek niet zonder een oplader. Het grote voordeel van deze draadloze oplader is dat je kan bellen met je iPhone terwijl de telefoon oplaadt. Dé oplossing voor die telefoon die zo snel leeggaat.

8. Bureauscherm
Deel je je werkplek met je huisgenoot? Overweeg dan een bureauscherm aan te brengen tussen jullie bureaus. Zo val je elkaar net ietsje minder lastig. Daarnaast is het nog fijn voor de akoestiek ook.

9. Boekenplank en speaker in één
De finishing touch voor je werkplek is toch wel deze boekenplank en speaker in één. Dankzij de samenwerking tussen Ikea en Sonos kunnen wij nu genieten van een stijlvolle, budgetproof speaker die ook nog eens geweldig geluid levert. Perfect voor een fijn achtergrondmuziekje tijdens je werkdag.

Denk je bij jezelf: leuk al deze items, maar ik wil mijn werkplek echt naar een next level brengen? Maar kom je er zelf niet helemaal uit hoe je dit moet doen? Bij ons kan je terecht voor een interieuradvies op maat. Helemaal afgestemd op jouw smaak en wensen. Benieuwd hoe we dat voor je aanpakken? Bekijken dan eens onze budgetproof interieuradvies mogelijkheden.