Een interieur met kleur: zo doe je dat!

blogOp ons platform hebben we voor jullie de leukste woonaccessoires per kleur en woonstijl verzameld en op een rijtje gezet. Met de accessoires die we voor je geselecteerd hebben creëer je in no time een geheel nieuwe sfeer in jouw huis. Met onderstaande tips zorg je ervoor dat de woonaccessoires die jij geshopt hebt het best tot hun recht komen.

  • Zorg ervoor dat je de basis van je huis rustig en neutraal houdt. Door in je meubels en muren gebruik te maken van neutrale tinten zoals wit, grijs en aardetinten kun je met je accessoires alle kanten op en tover je je huis in een handomdraai om naar een nieuwe look.
  • Ga je een nieuwe kleur introduceren in je interieur? Zorg er dan voor dat deze op minimaal drie plekken terugkomt. Kies hierbij ook voor een paar grote accessoires, dit geeft het beste effect. En wil je echt een statement maken? Verf dan ook een muur(tje) in jouw accentkleur.
  • Zorg ervoor dat je je accentkleur in verschillende soorten materialen terug laat komen. Zacht en hard, glanzend en mat. Dit maakt het geheel wat speelser.
  • Staar je niet blind op accessoires van exact dezelfde kleur. Vaak is het bijna niet te doen om dit bij elkaar te vinden. Als je kiest voor afgeleiden van eenzelfde kleur is het niet alleen makkelijker om een mooi pakket van accessoires bij elkaar te shoppen, maar het geeft ook nog eens meer eigenheid aan je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *