Kiezelgroen? Gewoon doen!

kiezelgroenVoor alle liefhebbers van grijs die toe zijn aan wat kleur op de muur… wij hebben dé kleur gevonden! En met ons vele anderen moeten we zeggen. Want zoek eens op #kiezelgroen en je ziet dat wij zeker niet de enige zijn.

Tot voor kort was ons huis in de basis grijs, wit en zwart. Hoewel onze muren vele kleuren hebben gezien, verveelden ze vaak al binnen een paar maanden en stonden we al snel weer met een kwast in de hand. Zo niet met de kleur kiezelgroen van Flexa.

klok olijfgroen
Nu is een hele wand in de kleur kiezelgroen al kleur genoeg zou je zeggen, maar wij vinden het altijd fijn als een accentkleur op meerdere plekken terugkomt in ons interieur. Met kiezelgroen kwamen we alleen van een koude kermis thuis. Na even zoeken vonden we best een paar accessoires in deze kleur, maar eenmaal in huis werden ze kleurloos en zorgden ze niet voor de kleurbalans waar we naar op zoek waren.
Omdat we de (vergrijsde) kleur groen tegenwoordig helemaal top vinden, hebben we gekozen om het kiezelgroen van de muur aan te vullen met de meer donkere olijfgroene woonaccessoires. Het leuke is dat dit de kleur kiezelgroen echt ophaalt.

Benieuwd naar welke olijfgroene items we allemaal voor je gevonden hebben? Check dan hier de allerleukste budget interieuritems in deze toffe kleur.

kussen olijfgroen En vind je zo’n kiezelgroene muur wel genoeg kleur voor in je huis? Je combineert deze kleur ook perfect met zwart, wit en/of hout.