Kleur van het jaar 2019 | Spiced Honey

Het duurt nog even voor we het nieuwe jaar mogen inluiden, maar de kleur van 2019 is al bekend gemaakt. Vandaag lanceerde Flexa Spiced Honey, een warme amberkleurige tint die een sfeer van positiviteit en optimisme brengt. Uiteraard zal deze kleur beschikbaar komen als (muur)verf, maar het beste effect bereik je als je deze kleur goed verdeelt over de ruimte. Dus verf niet alleen een wand in deze kleur, maar pas het ook toe in je woonaccessoires. Van kussens tot vazen en van plaid tot kandelaars. Net als vorig jaar bij de kleur Heart Wood, zijn wij ook nu weer op zoek gegaan naar de mooiste interieuritems in de kleur van het jaar. En we hebben goed nieuws, want we hebben al een paar prachtige accessoires in de kleur Spiced Honey gevonden:

&fab blog kleur van het jaar 2019 Flexa spiced honey woonaccessoires budget

1. Bloomingville vaas glas/ijzer bruin € 39,-

2. Oyoy kandelaar Kana caramel € 21,50

3. Hanglamp glas bol goud € 30,-

4. Sierkussen Mace € 30,80

5. Wandplank Pelle € 7,-

6. TAK design vaas Wrap Me € 14,50

7. Zusss klok naturel rond leer € 34,95

8. Fleece deken camel € 18,90

9. Sierkussen Kris beige € 12,99

Het mooie aan Spiced Honey is dat deze kleur heel erg goed te combineren is met andere kleuren en materialen. Denk aan zachte naturellen, pasteltinten, krachtige aardetinten en zelfs goud. En samen met lichte houttinten creëer je een stijlvol, warm interieur.

Toen wij de kleur vandaag voor het eerst zagen moesten we eerlijk gezegd wel even wennen. Maar na onze zoektocht naar de mooiste Spiced Honey woonaccessoires zijn we om. Wat een prachtig warme kleur! Nu alleen nog even bepalen welke muur en ruimte eraan moet geloven :).

https://enfab.nl/fab-box/fab-budget-kleurbox-heartwood/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *