Van wereldkaarten tot stadskaarten: de 8 hipste interieurmerken

Het nieuwe jaar is ingeluid! Voor ons traditioneel het moment om weer eens na te gaan denken over onze vakantieplannen voor het komende jaar. Voordat we kids kregen hebben we een paar mooie reizen gemaakt. Maar eerlijk is eerlijk, nu met de kids gaan we net zo graag met onze caravan op pad. Toch denken we nog regelmatig terug over al het moois dat we hebben gezien en meegemaakt en stiekem dromen we over de reizen die we later met onze kinderen kunnen gaan maken. Hoe leuk is het dan om hier iets mee te doen in het interieur.  Er zijn tegenwoordig enorm veel toffe en originele manieren om geografische kaarten en plekken te verwerken in je interieur. Van wereldkaarten tot stedelijke skylines, wij verzamelden voor deze blog de hipste items en merken voor in je interieur.

Wereldkaarten.nl

Ben je op zoek naar een een unieke wereldkaart voor aan de muur? Klik dan op de link voor oneindig veel toffe wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten: van canvas tot aan behang en toegepast op prikbord tot op hout.  Allemaal unieke items die je nergens anders kunt vinden. Wil je een wereldkaart tuinposter ontwerpen voor de schutting of het balkon? Klik dan op de link en laat de wereldkaart afdrukken op een tuinposter. Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden van de toffe items die je op deze site kunt vinden.

Prikbord wereldkaart

Prikbord wereldkaart
Bol.com | vanaf € 35,88

Stad puzzel magnetisch

Stad puzzel magnetisch
Wereldkaarten.nl | € 12,95

Stadskaart Amsterdam

Stadskaart Amsterdam
Bol.com | Vanaf € 17,95

Kinder wereldkaart schoolplaat

Kinder wereldkaart schoolplaat
Bol.com | € 34,95

WIJCK.

WIJCK. maakt de mooiste prints van ’s werelds bekendste wijken, leukste straten en mooiste gebouwen. Wat dacht je van de stad waar je gestudeerd hebt, de wijk waar je bent opgegroeid, of de plaats waar je ten huwelijk bent gevraagd? WIJCK. heeft er een prachtige print van! Benieuwd of jouw plaats er tussen zit? Klik hieronder dan even verder op de afbeeldingen.

WIJCK. Utrecht domtoren
Fonq | € 38,90

WIJCK. poster in lijst

WIJCK. poster in lijst
Fonq | van € 38,90 voor € 27,20

Maackt

Unieke lasergesneden design artikelen van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen, dat is de missie van MAACKT. De producten  worden lokaal op kleine schaal geproduceerd en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Je kunt de artikelen in verschillende maten en kleuren krijgen. En ze hebben alle grote(re) plaatsen van Nederland beschikbaar. Klik hieronder verder om jouw plaatsnaam te vinden.

Stadskaart lasergesneden

Stadskaart lasergesneden
MAACKT. | Vanaf € 79,95

Stadskaart lasergesneden

Stadskaart lasergesneden zwart
MAACKT. | Vanaf € 23,50

City shapes

Geen zin in een traditionele poster aan je muur? Met de lasergesneden items van City Shapes haal je een unieke wanddecoratie van je favoriete stad in huis! Of je kiest ervoor de hele wereld groot aan je muur te hangen. Zelf zijn wij weg van de prachtige skylines. Deze zijn beschikbaar van de grootste steden ter wereld én ook van alle grote steden in ons eigen land. Klik hieronder verder voor de plaats van jouw keuze.
Wereldkaart eiken

Wereldkaart eiken
Fonq | € 289,00

Skyline stad populierenhout

Skyline stad populierenhout
City Shapes | Vanaf € 60.00

Mevrouw Emmer

Bij Mevrouw Emmer hebben ze eigenzinnige posters, wereldse kaartjes en meer. Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de stoere skylines, geïnspireerd door het stads- en buitenleven. Naast een ruime keus uit kant en klare ontwerpen biedt Mevrouw Emmer ook de mogelijkheid om een ontwerp op maat te realiseren. Zoals bijvoorbeeld een illustratie van je eigen huis. Hoe tof is dat?

Postkaart stad zwart-wit

Postkaart stad zwart-wit
Mevrouw Emmer | € 1,75

Stadsposter London

Stadsposter London
Mevrouw Emmer | € 12,50

THE LINE

The Line transformeert de mooiste skylines van metropolen tot decoratie voor aan de muur. Het designmerk snijdt elke skyline met uiterste precisie uit een stalen plaat, waardoor jij een uniek aandenken aan jouw favoriete stad aan de muur kunt hangen. Ga voor een stoer effect met een zwarte skyline aan de muur of ga voor stylish en extravagant met een The Line skyline gedoopt in 24-karaats goud! Klik hier voor alle beschikbare steden.

The Line New York Skyline

The Line New York Skyline
Fonq | vanaf € 29,00

Kunst in kaart

Kunst in Kaart maakt moderne en artistieke kaarten, perfect voor in jouw interieur! Unieke wereld-, land-, eiland-, provincie-, gemeente-, stads- en wijkkaarten. Benieuwd of jouw plaats er tussen zit? Klik dan verder op één van onderstaande afbeeldingen.

Kunst in kaart poster Ibiza

Kunst in kaart poster Ibiza
vtwonen | € 29,95

Kunst in kaart poster Arnhem

Kunst in kaart poster Arnhem
vtwonen | € 29,95

 

Designclaud

Designclaud is opgericht door Claudia, die het merk startte tijdens een wereldreis. Wat begon als een blog  breidde zich uit met een webshop gevuld met posters en stationery. Anno 2018 is DesignClaudShop een mooi assortiment van posters, kaarten en kalenders die maandelijks worden uitgebreid met nieuwe artikelen en designs. Hieronder zie je alvast een klein glimp van al het mooist wat Designclaud te bieden heeft. Benieuwd naar de rest? Klik dan vooral even verder op de afbeeldingen.

Designclaud poster Berlijn

Designclaud poster Berlijn
Bol.com | vanaf € 11,95

Designclaud ansichtkaart stadskaart

Designclaud ansichtkaart stadskaart
Bol.com | € 11,95 (10 stuks)