Hippe en luxe overnachting in wellnesshuis

Als interieurliefhebbers overnachten we ook wanneer we een weekendje weg gaan het liefst bij een hip hotel of huisje. Zo kwamen we dit luxe wellnesshuis tegen op de Veluwe. We waren direct verkocht toen we dit huisje tijdens een online zoektocht tegenkwamen: het hippe interieur, een mooi vrijstaand bad en zelfs een eigen sauna.

Luxe wellness lodge ingericht door By-Boo
Deze luxe wellness lodge staat op Recreatiepark De IJsvogel in Voorthuizen (vlakbij de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn). Het huisje is gloednieuw, het is namelijk in november 2020 opgeleverd. Dat het nieuw is, is wel te zien. Het vakantiehuis ziet er van buiten een beetje uit als een ruime Tiny House. Het is een tweepersoonshuisje, maar je kan eventueel ook een kinderbedje bijboeken. Van binnen is huisje het voorzien van een stoere beton(look) vloer, witte muren en een hoog plafond/puntdak met stoere houten balken. Daarnaast is het helemaal gestyled door By-Boo. Daar maak je ons als interieurliefhebbers echt wel blij mee! Wij kunnen niet zo goed tegen verouderde hotelkamers of huisjes met geruite bankstellen en blauw met rode gordijnen uit het jaar nul. Dus de chique velvet meubels zijn echt een verademing

Vrijstaand bad, sunshower en privé sauna
Het allermooiste aan dit huisje is toch echt wel de slaapkamer. Hier staat een super fijn vrijstaand bad, een douche met sunshower en regendouche en zelfs een kleine sauna. Je kunt zowel aan de voorkant, maar ook iets meer privé aan de achterkant van het huisje op een klein terras afkoelen (of lekker in de zon zitten in de zomer).

100 euro korting bij Belvilla
Het huisje is trouwens ook best betaalbaar, met name als je hem boekt op een doordeweekse dag. Daarnaast ontvang je nu via deze link 100 euro korting op je boeking bij Belvilla: https://www.belvilla.nl/r/KVVMNO24

Let op: deze korting is alleen geldig op boekingen die voor 23 januari 2022 via bovenstaande link Belvilla worden geplaatst.