Met deze 5 items maak jij je eigen wellness thuis

Onze huizen worden steeds luxer. Denk aan een coffeecorner in de keuken, een af te sluiten tuinkamer of een hotel chique slaapkamer. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht je badkamer om te toveren tot een ware wellness? In deze blog laten we zien hoe je met slechts 5 items je eigen wellness thuis maakt.

hang Luxe badjassen in je wellness badkamer

Ga je naar de wellness, dan begint dat natuurlijk met een badjas. Niet zomaar een badjas, maar een superzachte, met een luxueuze uitstraling. Zorg ervoor dat je een plekje reserveert in je badkamer waar je deze kan ophangen. Bij voorkeur met een haakje aan de verwarming, waardoor deze ook nog eens heerlijk warmt blijft.

plaats een Bubbelbad in de badkamer

Denk je aan wellness, dan denk je vast aan een bubbelbad. De laatste jaren zijn deze al enorm in opkomst voor in de tuin. Maar als je er het hele jaar van wil genieten is een bubbelbad in de badkamer toch veel fijner? Ze zijn er in vele soorten en maten. Zelfs de hippe vrijstaande baden koop je al in een sanitair winkel.

ga voor een Sunshower onder de douche

In een wellness kan je natuurlijk heerlijk onder de zonnebank gaan. Maar in je eigen badkamer kan je een sunshower plaatsen in je douche. Eerlijk is eerlijk, echt bruin ga je er niet van worden. Maar de infraroodstraling geeft wel een ontspannend gevoel en heeft een verlichtend effect. De perfecte basis dus voor een ontspannen avondje in eigen huis.

installeer een fijne Regendouche

Waar regendouches vroeger vooral nog te zien waren in luxe hotels, zien we ze vandaag de dag steeds meer terug in de badkamers thuis. Niet gek, want niets fijner dan het gevoel van een zachte, warme regenbui op je hoofd. Een regendouche kan dan ook niet ontbreken in je eigen wellness badkamer.

Beïnvloedt de zintuigen

Wist je dat geur meer dan alle andere zintuigen emoties op kan roepen? Maak hier gebruik van en zorg ervoor dat jouw badkamer ruikt naar een echte wellness. Dit kan je natuurlijk doen met heerlijke bad- en douchproducten. Maar heb je wel eens gedacht aan een geurdiffuser? Doe er etherische oliën in en jouw badkamer voelt in no time als een echte wellness. Wil je de sfeer compleet maken? Zet dan een fijn loungemuziekje aan en droom even helemaal weg in jouw eigen wellness.

Meer lezen?

In deze blog lieten we zien hoe je met slechts 5 items je eigen wellness thuis maakt. Eerder schreven we al deze blogs over de badkamer:

Badkamerinrichting: kies je voor tegels of stucwerk?

5 tips voor een budgetproof badkamer makeover